La Rafa Nadal Academy elegeix el Club Espanyol de Tenis per a patrocinar el seu primer torneig

El torneig se celebrarà per Nadal entre els dies 26 i 31 de desembre

Club Español de Tenis
Club Español de Tenis

El Club Espanyol de Tenis ha signat recentment un acord de col·laboració amb la prestigiosa Rafa Nadal Academy amb el qual s'ha convertit en l'únic club valencià a tindre un torneig patrocinat per l'acadèmia de tenis fundada per Rafael Nadal.

Així, un dels compromisos adquirits en aquest acord per part de la Rafa Nadal Academy és l'esponsorització, per primera vegada, d'un torneig a Espanya, i serà l'emblemàtic Torneig de Nadal que es disputa al Club Espanyol de Tenis del 26 al 31 de desembre. A més, l'acadèmia fixarà preus especials i promocions als socis del club en els diferents programes d'entrenament de la Rafa Nadal Academy i tornejos celebrats en les seues instal·lacions com els ITF Sènior o d'altres.

Gràcies a aquest acord, el Club Espanyol de Tenis i la Rafa Nadal Academy uneixen els seus camins, i el club valencià entra en el selecte grup dels clubs triats a Espanya per la prestigiosa acadèmia de Rafa Nadal per a establir un vincle de col·laboració i accions conjuntes.

El club celebra aquest 2022 el seu 75é aniversari en un any marcat per la inauguració de quatre noves pistes de GreenSet o resina.

També et pot interessar

stats