Rafa Cabrera Bello i Sergio García, al capdavant del Byron Nelson

El canari és tercer en el torneig amb -8 després de la primera jornada, i el borriolenc està a només dos colps del líder (-7)

Sergio Garcia, durant un colp
Sergio Garcia, durant un colp / Efe

Bon inici dels jugadors espanyols en el Byron Nelson Championship, que es disputa a McKinney (Texas, EUA). El canari Rafa Cabrera Bello és tercer en el torneig, després de completar la primera jornada amb una magnífica targeta de 64 colps (-8), seguit de ben prop de Sergio García (-7). Els líder són els nord-americans J.J. Spaun i Jordan Spieth, amb -9.

El golfista de Borriol tornava a la competició després de no superar el tall en els dos últims tornejos, el Masters d’Augusta i l’Heritage, fa vora un mes. En el Byron Nelson, Sergio García s’ha retrobat amb la millor versió i ha firmat una de les millors rondes de golf de la temporada, amb 65 colps (-7). No ha comés cap errada en tota la tornada i ha firmat cinc birdies i un espectacular eagle en el forat 6.

Ara queden tres jornades per a tractar de sumar els màxims punts per tal d'assegurar el bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio i tractar d’entrar en l’equip europeu per a la Ryder Cup. I per què no, aconseguir la primera victòria de l’any.

També et pot interessar

stats