Quinze medalles de l'atletisme valencià el nacional sub-23

El Platges de Castelló va aconseguir un aclaparador lideratge en la classificació amb 148,5 punts

Miguel Baidal, en l'arribada a meta
Miguel Baidal, en l'arribada a meta / momentodeporte (Instagram)

Els atletes de la Comunitat Valenciana tornen del Campionat d'Espanya sub-23 de Santander amb quinze medalles, les mateixes que el Platges de Castelló, que va aconseguir un aclaparador lideratge en la classificació amb 148,5 punts pels 77 del Grupompleo Pamplona i els 65 del FC Barcelona.

Miguel Baidal, en 5.000 metres, es va penjar una de les dues medalles d'or que va obtenir l'atletisme valencià a Santander. L'altra va arribar gràcies al relleu de 4x100 de dones del Platges de Castelló, que es va imposar amb un nou rècord dels campionats.

Els segons llocs van vindre de la mà d'Emma García Palència en l'heptatló, Miguel Izquierdo en els 100 metres, Francisco Manrique en triple salt, Víctor Faus en llançament de disc i Andreu Boix en el decatló.

Les medalles de bronze les van obtindre María González en triple salt, Gema Martí en llançament de martell, Pablo Drees en 400 metres tanques, Ferran Ramírez en salt de longitud, Carlos Cano en llançament de pes i Jorge Dávila en el decatló.

El Platges arrasa

L'esdeveniment va coronar tres atletes del club valencià com a campions nacionals. El llançador de pes Miguel Gómez va tornar de la seua llarga lesió en gran, amb el triomf, i a més trencant la barrera dels díhuit metres, millorant la seua millor marca personal fins als 18,33 metres.

També Carla García va tindre un bon dia en assolir el rècord del campionat en els 400 tanques amb 57,02 segons i el triomf individual, mateixa medalla que la que es va emportar la seua companya Tessy Ebosele en el triple salt, amb 13,56 metres, molt prop de la seua marca personal.

La jornada no va acabar ací per a aquestes dues últimes atletes del Platges de Castelló, ja que les dues van formar part del relleu 4 x 100 que a última hora de la vesprada de diumenge es va proclamar campió d'Espanya amb rècord del campionat i una marca de 45,88 segons.

També van ser subcampions d'España Alejandro Quijada en els 3.000 m obstacles, els combiners Andreu Boix i Emma García i Francisco Manrique en el triple salt. Finalment, van ser bronze Ángel Navarro en disc, Ferrán Ramírez en longitud, Ana Gari en els 400 metres, Jorge Dávila en decatló i Aitana Radsma en els 100 tanques.

El llançador de pes Miguel Gómez, en acció
El llançador de pes Miguel Gómez, en acció / Platges de Castelló

També et pot interessar

stats