Quino Rocamora: “Pensava que havia sigut feliç, però crec que açò és la felicitat absoluta”

L’entrenador de l’Handbol Elx i les jugadores Ana Martínez i Lisa Tchaptchet han estat en Les notícies del matí d’À Punt Mèdia

Les jugadores Lisa Tchaptchet i Ana Martínez i l'entrenador de l'Handbol Elx, Quino Rocamora
Les jugadores Lisa Tchaptchet i Ana Martínez i l'entrenador de l'Handbol Elx, Quino Rocamora

L'Handbol Elx ha aconseguit aquest cap de setmana un fet històric per al club. Han obtingut el títol de la Copa de la Reina, el primer del seu palmarés, només huit mesos després de perdre la final a la qual van arribar la temporada anterior.

Per això, en Les notícies del matí d'À Punt Mèdia hem volgut entrevistar l'entrenador, Quino Rocamora, i a les jugadores, Ana Martínez i Lisa Tchaptchet.

Sobre la victòria, Rocamora ha assegurat que el fet de guanyar aquesta cosa és una de les coses més felices que li han passat en la vida: "Pensava que havia sigut feliç abans, però crec que aquesta és la felicitat absoluta", ha explicat.

Per la seua banda, Tchaptchet ha explicat que aquest títol els fa molta il·lusió i que ja pensen en la pròxima temporada. La jove jugadora de l'Handbol Elx és una de les joves promeses de l'esport a escala mundial i vol portar el seu equip al més alt.

Qui ja ho ha viscut tot en el món de l'handbol és la seua companya Ana Martínez. Martínez es retira de l'alta competició per a centrar-se en la seua carrera de medicina i estudiar el MIR que li done accés a una plaça l'any que ve. Per això, aquest títol és molt especial, perquè és una retirada somiada. "Ha sigut la cirereta del pastís", ha assegurat.

"S'han de marcar nous objectius"

Sobre el futur de l'equip, Rocamora ha explicat que ara mateix, amb el títol de la Copa de la Reina, el club s'ha de marcar nous objectius.

L'entrenador de l'Handbol Elx afirma que tractaran de guanyar un dels quatre títols que disputen la pròxima temporada i que no fer-ho "no es podria considerar un fracàs, però sí una decepció".

També et pot interessar

stats