Quatre valencians en la prellista d'atletisme per als Jocs Olímpics

Fátima Diame, Thierry Ndikumwenayo, Quique Llopis i Jorge Ureña apareixen entre els 57 de José Peiró

Fatima Diamé, Quique Llopis, Thierry Ndikumenayo i Jorge Ureña
Fatima Diamé, Quique Llopis, Thierry Ndikumenayo i Jorge Ureña

El seleccionador espanyol d'atletisme, el valencià José Peiró, ha donat a conéixer la llista dels preseleccionats per als Jocs Olímpics de París 2024 que començaran d'ací a poques setmanes.

Una llista de 57 atletes, en principi, en què hi haurà 30 dones i 27 homes. No obstant això, esta xifra podria augmentar en cas que un o diversos atletes entraren per quota.

Així, entre tots els atletes hi ha quatre valencians. D'una banda, en salt de longitud està Fàtima Diame, una de les possibles candidates a aconseguir medalles.

En 5.000 i 10.000 metres correrà l'atleta nascut a Burundi però nacionalitzat i amb residència a la Comunitat Valenciana, Thierry Ndikumwenayo.

Quique Llopis en 110 metres tanques també és una de les grans opcions d'atletes que participen en els Jocs Olímpics.

Finalment, Peiró també ha convocat a Jorge Ureña, qui, tot i que no tenia la mínima, podrà accedir en decatló a participar en els seus segons Jocs Olímpics. A Tòquio, el 2021, va finalitzar nové.

Entre els preseleccionats no està Eusèbio Càceres, però l'atleta d'Onil podria entrar finalment per quota en cas que es donen les condicions.

També et pot interessar

stats