Quatre nous rècords d'Espanya per a Lidón Muñoz

La castellonenca esdevé la protagonista en el Campionat d'Espanya de piscina curta.

Muñoz fa servir el protocol i estira la cadena de la campana que anuncia un nou rècord
Muñoz fa servir el protocol i estira la cadena de la campana que anuncia un nou rècord / RFEN
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
16 de novembre 2019 - 21:56

Lidón Muñoz no para d'eixamplar el seu medaller. En el Campionat d'Espanya de piscina curta de Gijón ha aconseguit quatre rècords d'Espanya. El primer, el de 100 metres estil, categoria en la qual ha reduït en una centèssima la seua plusmarca. El segon ha sigut en els 50 metres lliures. Al seu torn, del rellleu 4x50 ha assolit aquesta nova marca (24.16). El tercer ha sigut en aquesta mateixa prova amb la victòria del seu equip, el Club Natació Sant Andreu, que ha obtingut la millor marca nacional (1.39.90). El quart i últim l'ha obtingut en la categoria de 100 lliures (52.61). Lidón Muñoz també ha igualat la marca en 50 papallona que tenia Ángela Sanjuan des de fa deu anys.

La castellonenca aconsegueix el passaport per a l'Europeu de Glasgow

La castellonenca, que ja va ser una de les relevacions del Mundial de Natació de Corea del Sud, ha demostrat al Campionat d'Hivern de Gijón que és una de les nadadores en millor forma. Amb els seus bons temps ha obtingut el passaport per a participar en l'Europeu de Glasgow. I és que les cites en la natació ja no s'aturen. Després de la britànica, vindrà el Campionat d'Espanya de piscina olímpica i, tot seguit, els Jocs Olimpics de Tòquio 2020.

La xiqueta que als set anys va començar els passos al Club Natació Castàlia ha arribat a la vintena com una de les grans esperances de la natació espanyola. A Gijón ha tornat a causar sensació. I ha sigut ella la protagonista i estrela d'aquesta competició. Els aplaudiments i reconeixements del món de la natació han sigut unànimes cada vegada que la de la Plana s'acostava a tocar la campaneta de la piscina després que el cronòmetre anunciara la consecució d'un nou rècord. Quatre voltes ha complit Lidón aquesta tradició. Només una gran campiona pot aspirar a un privilegi semblant.

També et pot interessar

stats