El Projecte FER arriba als 150 esportistes becats i n'espera 36 a Tòquio

'Destinació Tòquio' és un projecte multimèdia d'À Punt en què coneixerem de prop la representació valenciana en la cita olímpica

El director d'À Punt, Alfred Costa, explica 'De
El director d'À Punt, Alfred Costa, explica a L'Alqueria del Basket el projecte multimèdia 'Destinació Tòquio' / À Punt Esports

El Projecte FER (Foment d'Esportistes amb Reptes) que impulsa la Fundació Trinidad Alfonso, ha presentat aquest divendres la novena edició d'aquest programa de beques a esportistes olímpics i paralímpics establits a la Comunitat Valenciana que enguany arribarà a 150 i que espera tindre en els Jocs de Tòquio 36 representants i superar els 30 de Rio de Janeiro del 2016.

Les beques suposaran una inversió d'1,2 milions d'euros que Roig aportarà del seu patrimoni i que pot incrementar-se si altres esportistes del programa certifiquen la seua presència en la cita d'aquest estiu al Japó.

La gala de presentació, després de celebrar-se de manera telemàtica la de l'edició a passada per la pandèmia, s'ha tornat a celebrar com en anys anteriors a la pista central de L'Alqueria del Basket, la macroinstal·lació del València Basket.

Dels 17 becats de la primera edició, el programa ha passat a una xifra rècord de 150, dels quals 82 són homes i 68 dones, dividits en tres categories, amb ajudes de 2.000 a 18.000 euros.

Aquesta nova edició del projecte porta per lema "Trau el foc", un missatge que vol fer referència a la ràbia interna dels esportistes per les dificultats de l'últim any, al foc com a element identificatiu de festes i tradicions de la Comunitat Valenciana i com a símbol d'uns imminents Jocs Olímpics.

'Destinació Tòquio', un projecte multimèdia d'À Punt Mèdia

Destinació Tòquio és un projecte multimèdia d'À Punt que començarà d'ací a poc. Coneixerem de prop la representació valenciana en la cita olímpica.

També et pot interessar

stats