Primoz Roglic rubrica el triplet en la Vuelta

L'eslové ha guanyat la contrarellotge final, en la seua quarta victòria d'etapa en la present edició

Roglic celebra la victòria d'etapa
Roglic celebra la victòria d'etapa / Manuel Bruque (Efe)

Primoz Roglic ha rubricat el tercer triomf consecutiu en la Volta Ciclista a Espanya amb una exhibició en la contrarellotge individual que s'ha disputat entre Padrón i Santiago de Compostel·la. L'eslové, campió olímpic de la modalitat, ha aconseguit així la quarta victòria en la present edició.

En el podi final, el mallorquí Enric Mas ha sigut segon i l'australià Jack Haig ha acabat tercer. El mallot que acredita el rei de la muntanya ha sigut per a Michael Storer i el de la regularitat, per a un recuperat Fabio Jakobsen, que ha tornat a sentir-se ciclista. I Gino Mäder ha tocat el cel, aconseguint llevar-li el jersei blanc a un Egan Bernal voluntariós fins al final. El punt de decepció l'ha posat Superman López, amb una retirada quasi al final de la penúltima etapa, en veure perdut el seu lloc en el pòdium.

Tot el contrari que l'actitud dels dos valencians de la prova. Óscar Cabedo ha acabat entre els 20 primers de la general i Joan Bou ha travessat la meta final, a pesar de les seqüeles de la forta caiguda.

També et pot interessar

stats