Primera reunió entre l'entrenadora i les jugadores del Castelló d'handbol femení

Montse Puche ve d'entrenar l'actual campió de la Lliga Guerreras, el Super Amara Bera Bera

Montse Puche es reuneix per primera vegada amb les jugadores del Castelló
Montse Puche es reuneix per primera vegada amb les jugadores del Castelló / Txema Puchades
20 de juny 2018 - 18:25

Montse Puche torna a la Comunitat Valenciana, en aquesta ocasió com a entrenadora del Castelló d'handbol femení, l'equip que ha aconseguit mantindre's en la Lliga Guerreras. L'anunci, que estava previst per a aquesta setmana, el va fer el president Rafael Martí durant la celebració del 40é aniversari del club aquest cap de setmana. I ahir dimarts es va reunir per primera vegada amb les jugadores de l'equip per tal de donar a conéixer els seus objectius i la forma d'aconseguir-los.

L'equip, que havia baixat de categoria, es manté en la temporada 2018-2019 en la Divisió d'Or gràcies al pacte aconseguit amb el club eivissenc Muchoticket Puchi HC Puig d'en Valls. I ara incorpora a l'equip la que, fins ara, era l'entrenadora de l'actual campió de Lliga, el Super Amara Bera Bera de Sant Sebastià.

Puche ha signat per una temporada, tot i que es hi ha el rumor que enguany entrenaria el Canyamelar –que al final estarà dirigit per Susana Pareja–. El dimarts 19 de juny es reuneix per primera vegada amb les jugadores de l'equip, en què ja hi ha un fitxatge procedent del Puchi: Anda Florentina Dumitrescu, que reforçarà l'extrem esquerre.

Puche va ser una reconeguda jugadora d'handbol que va participar en dos Jocs Olímpics (Barcelona 1992 i Atenes 2004). El 2003 va ser nomenada segona millor jugadora del món i va disputar 196 partits amb la selecció, amb la qual va anotar 736 gols. Va formar part de l'Elda Prestigio i del Mar València, amb el qual va fer-se amb la Copa d'Europa el 1997.

El març de 2015 va fitxar com a entrenadora del Super Amara Bera Bera i es va traslladar al País Basc, on ha estat tres temporades i va fer el triplet el primer any (Lliga, Copa de la Reina i Supercopa), la Supercopa el 2016, i el campionat de la Lliga i la Copa de la Reina en aquesta passada temporada 2017-2018.

També et pot interessar

stats