Primera pole de la valenciana Nerea Martí en les W-Series

La pilot d'Albalat dels Sorells eixirà en la primera prova del Mundial, disputada a Miami, des de la primera posició

Nerea Martí ix del garatge durant una de les proves de la pretemporda
Nerea Martí ix del garatge durant una de les proves de la pretemporada / Twitter :@nereamarti32

Nerea Martí (Quantfury Racing) ha aconseguit aquest dissabte la seua primera pole position en les W Series d'automobilisme en ser la millor en la sessió de classificació de la cita inaugural de la temporada 2022, a Miami.

Martí, de vint anys i d'Albalat dels Sorells, arrancarà les dues carreres de la doble temporada des de la primera fila: pole en la primera i segona en la segona.

La valenciana va conduir per a l'Acadèmia de les W Series la temporada passada (quan va acabar quarta en el campionat) i va pujar l'any passat al pòdium a Budapest en la seua temporada de debut.

En la prova d'aquest dissabte ha superat en l'autòdrom internacional de Miami per menys d'una dècima de segon la dues vegades campiona del certamen, la britànica Jamie Chadwick (Jenner Racing), segona i que tindrà la pole en la segona carrera.

"Estic supercontenta perquè és la meua primera pole position en les W Series i el meu objectiu és guanyar, és una pista ràpida i difícil, així que estava nerviosa", ha explicat Martí després de la classificació.

També et pot interessar

stats