Presenten el cartell del Gran Premi de la Comunitat Valenciana de Motociclisme

Cinc pilots valencians representaran la Comunitat Valenciana en l'última prova del Mundial.

D'esquerra a dreta: Lecuona, Pérez, Moya, Masià i Navarro
D'esquerra a dreta: Lecuona, Pérez, Moya, Masià i Navarro
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
25 de setembre 2018 - 02:00

Els dies 16, 17 i 18 de novembre tindrà lloc el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. L'afició està responent i el circuit es tornarà a omplir de gom a gom com ha ocorregut els darrers cinc anys. En la vessant esportiva, els títols de campions del món poden arribar pràcticament decidits. Quan falten cinc proves, Marc Márquez porta un avantatge de 72 punts respecte a l'italià Dovizioso i li'n trau 87 a Valentino Rossi. En la categoria de Moto 2, sembla que el títol se'l disputaran Bagnaia i Oliveira, mentre que en Moto 3 Jorge Martín és el rival a batre.

Pel que fa als pilots valencians, el gran al·licient es vore si poden estar dalt del pòdium al Circuit Ricard Tormo. En la categoria Moto 3, Arón Canet ha protagonitzat una temporada desigual. El de Corbera ha fet quatre segons llocs però no ha pogut puntuar en cinc proves per culpa de les caigudes. De tota manera, és el quint classificat de la general. Jaume Masià, d'Algemesí, i Vicent Pérez, de Cullera, estan demostrant una gran progressió. Masià és el millor pilot novell i Pérez ha sumat els tres primers punts de la temporada en dues proves.

En Moto 2, Jorge Navarro, de la Pobla de Vallbona, és el que fa 12 de la general i Iker Lecuona, el que fa 14. Els dos s'han pres la temporada com un trampolí per a estar la campanya que ve entre els cinc millors de la categoria. Córrer a casa és una motivació extra per a ells.

El cartell d'enguaany és un homenatge al pilot Dani Pedrosa que ha anunciat la seua retirada fa poc. Pedrosa ha guanyat set vegades el Gran Premi de la Comunitat Valenciana.

La direcció del Circuit ha anunciat que enguany hi haura un servei d'autobusos llançadora per a facilitar l'aparcament i reduir la congestió de trànsit.

També et pot interessar

stats