Presentada la Gran Carrera del Mediterrani

La prova se celebrarà el diumenge 4 de novembre i recorrerà Alacant, Elx i Santa Pola.

Carrera Mediterrani
Carrera Mediterrani / Diputació d'Alacant

El pròxim 4 de novembre tindrà lloc a Alacant la Gran Carrera del Mediterrani en què s'espera una participació superior als 8.000 corredors. L'itinerari té un recorregut de 20 quilòmetres i transcorrerà per les ciutats d'Alacant, Elx i Santa Pola.

La prova s'inclou en el circuit mundial del running i té com a punt d'eixida la Casa Mediterrani d'Alacant. Transcorrerà paral·lela a la costa i passarà per llocs simbòlics de la zona com ara el Parc del Palmerar, les platges d'Urbanova, Arenals del Sol i el Carabassí, o el cap de Santa Pola. La carrera té la línia d'arribada a la platja Varadero de Santa Pola.

Aquest esdeveniment estarà acompanyat de l'organització d'activitats complementàries que començaran el 2 i 3 de novembre amb exposicions, xarrades, conferències o taules redones que s'ubicaran a l'Expo Business Sport. A més, el director tècnic de la prova, l'exatleta olímpic José Manuel Albentosa, ha anunciat en la presentació de la Gran Carera que hi haurà punts d'avituallament cada cinc quilòmetres i els corredors tindran un servici d'autobús entre Alacant i Santa Pola per a facilitar-los els desplaçaments.

Les inscripcions per a la carrera s'inicien el divendres 1 de juny en el web www.20kmalicantesantapola.com.

També et pot interessar

stats