Premis als millors atletes valencians del 2017

La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana reconeix el treball d'esportistes com Concha Montaner o Manoli Alonso.

Guardonats per la FACV en la gala celebrada en un hotel de València
Guardonats per la FACV en la gala celebrada en un hotel de València / Yolanda Ibarra
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
Iolanda Ibarra
03 de juny 2018 - 21:25

Els atletes, entrenadors, equips i jutges d'atletisme més destacats de l'any 2017 han rebut un reconeixement a la seua trajectòria en la gala que cada any celebra la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV). Concha Montaner ha sigut premiada amb una menció especial per haver aconseguit la medalla de bronze del mundial de Moscou 2006, després de confirmar-se el positiu per dopatge de l'atleta que va quedar tercera. El mateix premi li han concedit a l'entrenadora Manoli Alonso, que no hi ha pogut assistir per compromisos professionals, pel reconeiximent dels Woman Leadership Awards per part de la Federació Europea d'Atletisme. 

En la categoria de millors atletes cadets han resultat premiats Pau Borillo i Carmen Ferrera; en la de juvenils, Enrique Llopis i Gema Martí; i en la de júniors Luis Salort i Carmen Ramos. Fátima Diame i Pablo Trescoli han rebut un premi com a millors atletes promesa. El mateix guardó que han rebut Miguel Ángel Carvajal i María Dolores Marcos en la categoria de veterans i Jorge Ureña i Jesús Gil en la d'absoluts.

El premi a millor entrenador ha sigut per a José Antonio Ureña i Jesús Gil i el del millor jutge per a José Miguel Barrios. A més, el CA Platges de Castelló i el CA València Esports han sigut reconeguts com a millor club masculí i femení, respectivament. També han sigut guardonades diferents institucions com la Generalitat, la Diputació de València i la de Castelló i els ajuntaments de Sagunt i València, així com els patrocinadors Caixa Popular, Rasán i Cárnicas Serrano.

També et pot interessar

stats