Portugal elimina en la pròrroga la selecció de futbol sala

El combinat nacional ha vist com li remuntaven un 2-0 a favor

Espanya cau contra Portugal en quarts de final del Mundial
Espanya cau contra Portugal en quarts de final del Mundial / Twitter: @sefutbol

La selecció espanyola de futbol sala ha quedat eliminada del mundial de Lituània després de perdre per 4 a 2 en la pròrroga dels quarts de final.

El combinat nacional ha vist com Portugal li remuntava en la segona part un 2-0 a favor i, després en la pròrroga, com li feia dos gols més per endur-se el partit i la classificació.

Espanya ha brillat més i ha proposat més, però la mala sort i la falta d'encert de cara a porteria haN condemnat els de Fede Vidal.

La selecció s'ha de conformar de quedar entre els huit millors del torneig i de caure contra un rival com Portugal, amb un dels millors jugadors de la història d'aquest esport, com és Ricardinho, i una de les revelacions de l'última Champions League de futbol sala, Zicky.