HANDBOL

El Port de Sagunt veu passar el Barça i se centra en el que ve

Els roig-i-blancs planten cara al líder els primers 15 minuts, però les contres de l'equip blaugrana acaben per decantar el duel

El Port de Sagunt perd 24-39 davant un gran Barça
El Port de Sagunt perd 24-39 contra un gran Barça / FC Barcelona

Partit amb poca història. El líder invicte ha visitat l'Ovni. Intractable, ha passat per damunt dels saguntins que com havia dit el seu tècnic, Vicent Nogués, s'havien de guardar forces i trobar sensacions. El resultat final, 24-39.

El partit de la 18 jornada de lliga Asobal s'havia ajornat per la Covid. Un enfrontament que els del Port afrontaven amb les baixes de Kozina, Franzini, Corzo i Pomeranz. Nogués havia decidit eixir amb els jugadors menys habituals.

El gol inicial de Camacho era un miratge. Els locals s'avançaven en el marcador. Fins al minut huit el Barça no s'ha posat per davant. Les contres dels catalans eren letals i al descans s'arribava amb una diferència d'onze gols.

En la represa Vicent Nogués buscava plantar cara al líder de la lliga. Aizen, Miralles i Alegre anotaven i Pau Guitart aportava des de la porteria. Les pèrdues dels saguntins condenaven de nou l'equip, que acabà perdent de 15 gols. Toca ja pensar en l'Ademar Lleó i el Cangas.

El Barça completarà els duels contra els equips valencians divendres contra el Benidorm.