El Port de Sagunt suma la primera victòria de l'any

El Benidorm posa fi a Navarra a la seua ratxa de tres triomfs seguits.

Antonio Alegre celebra un gol del seu equip
Antonio Alegre celebra un gol del seu equip / Twitter: @bmpuertosagunto

Canvi de ratxes entre els equips valencians de la Lliga Asobal: el Fertiberia Port de Sagunt ha sumat la primera victòria en 2021 després de cinc derrotes, i el Benidorm, que havia sumat tres triomfs en els últims tres partits, ha perdut a Navarra.

El Port de Sagunt s'emporta un partit clau per la permanència

L'equip entrenat per Vicent Nogués ha agranat el Dicsa Modular Cisne, 35-23, després d'una gran segona meitat dels blanc-i-rojos en un duel clau per la permanència.

Els saguntins han acabat la primera part amb un balanç de només dos gols en el marcador, 15-13, però en la represa han elevat aquesta renda amb un parcial de huit gols a zero. L'equip gallec no ha sabut fer front a la sacsejada del Port de Sagunt que, amb un atac coral, finalment s'ha imposat per dotze gols per a sumar la quarta victòria de la temporada.

Dura derrota del Benidorm a Navarra

Un doble 16-13, en les dues parts del partit, ha significat la fi de la ratxa dels de Fernando Latorre. L'Anaitasuna, que iguala el Benidorm amb deu victòries, ha vençut de manera còmoda els de la Marina Baixa.

La calor de l'afició pamplonesa, amb 520 espectadors a les graderies, va animar el seu equip, que va estar sempre per davant en el marcador. El Benidorm continua en la part mitjana de la classificació encara que a només quatre punts de la quarta posició, que dona accés a l'EHF European League.

També et pot interessar

stats