El Port de Sagunt s'acomiada de la Lliga Asobal

L'equip de Vicent Nogués ha consumat el descens a la Divisió d'Honor Plata a falta de dues jornades perquè acabe la competició

Pozzer, en una acció del partit
Pozzer, en una acció del partit / Juanjo Acobi

El Port de Sagunt ja és matemàticament equip de la Divisió d'Honor Plata, la segona categoria de l'handbol estatal. Els de Vicent Nogués han consumat el descens a falta de dues jornades perquè acabe la temporada, després de la derrota a Logronyo (31-28).

Els portenys estaven obligats a guanyar els tres últims partits de lliga i, a més, esperar que els rivals directes, Cangas i Guadalajara, no guanyaren els seus respectius partits. Amb la derrota dels saguntins i la victòria de Guadalajara contra l'Ademar de Lleó (30-26), els de Vicent Nogués tenen impossible la permanència en la màxima categoria. Amb 15 punts, els queden dos partits per disputar, mentre que Guadalajara i Cangas, que en tenen 19 i 18 respectivament, han d'enfrontar-se entre ells, per la qual cosa ja no queda cap opció.

El Port de Sagunt va pujar a la màxima categoria de l'handbol estatal ara fa dos anys, després de guanyar el Torrelavega en la final del play-off. Ara tocarà tornar a lluitar per a pujar, juntament amb l'altre equip valencià de la Divisió d'Honor Plata, l'Sporting Alacant.

També et pot interessar

stats