El Port de Sagunt se'n torna de buit de terres gallegues (27-25)

L'equip de Vicent Nogués no ha pogut sumar cap punt en la visita al Cangas, un rival directe per la permanència.

Alexandro Pozzer tracta d'evitar el gol d'un jugador del Cangas
Alexandro Pozzer tracta d'evitar el gol d'un jugador del Cangas / Twitter: Raúl Fonseca

El Port de Sagunt no ha pogut endur-se res positiu de la visita a terres gallegues i ha acabat perdent contra el Cangas 27-25 en el partit ajornat de la jornada 11 de la Lliga Asobal. L'equip de Vicent Nogués ha deixat escapar una bona oportunitat per a allunyar-se dels llocs de descens contra un rival directe per la permanència, amb només un punt més que els del Port, i que ara s'allunya a tres.

Els dos equips eren conscients de la importància del duel i els nervis han propiciat que s'arribara als cinc primers minuts de joc amb un pobre 1-1. La igualtat era la tònica del partit, i tot i que els locals eren els que portaven la inicitiva en el marcador, les distàncies eren molt curtes. De fet, la primera part ha conclòs amb un ajustat 11-10.

En la represa, el Port de Sagunt ha eixit decidit a pegar-li la volta al marcador i ha gaudit dels primers avantatges del duel. Però sempre amb marges estrets i amb alternatives en el marcador. Com no podia ser d'altra manera, el partit ha arribat al tram decisiu, els últims cinc minuts, amb empat (24-24). El Cangas ha sabut gestionar millor els nervis en els instants finals i s'ha acabat imposant per 27-25. Lucas Aizen, Alejandro Gil i Ignacio Mirallave, amb quatre gols cadascun, han sigut els màxims anotadors del Port de Sagunt.

Els de Fernando Latorre es queden en setzena posició en la Lliga amb 9 punts. La pròxima cita serà un derbi, aquest diumenge a les 12:00 hores, contra el Benidorm al Palau d'Esports l'Illa. El partit es podrà seguir en directe en la televisió d'À Punt, en el programa La finestra esportiva.

També et pot interessar

stats