El Port de Sagunt se’n torna de buit de Puente Genil

Els del Camp de Morvedre han caigut per 30-25 en un duel que s’ha decidit en la primera part.

Alex Pozzer fa un llançament a porteria
Alex Pozzer fa un llançament a porteria / Estefanía Hernández

El Fertiberia Port de Sagunt no ha pogut sumar la segona victòria de la temporada en la visita a terres cordoveses. Els jugadors de Vicente Nogués han perdut per 30-25 contra el Puente Genil en la setena jornada de la Lliga Asobal i es mantenen a meitat taula amb tres punts en quatre partits.

L’inici del partit ha estat marcat per la igualtat, però, a partir de l’equador de la primera part, els locals han estirat el marcador i se n’han anat al descans amb un avantatge de cinc gols (16-11). Aquesta diferència ja ha sigut insalvable per als del Camp de Morvedre, que tot i l’intent de revertir la situació en la segona part, han acabat cedint per 30-25. Els huit gols de Pomeranz, màxim anotador del partit, no han sigut suficients.

La nota positiva ha sigut el debut de Bruno Kozina, amb dos gols, i del jove porter internacional Dani Martínez, que ha jugat els seus primers minuts en la Lliga Asobal.

L’altre equip valencià de la categoria, l’Handbol Benidorm, no ha jugat aquesta setmana pels sis falsos positius en coronavirus detectats entre la plantilla la setmana passada. No obstant això, la Conselleria de Salut Pública ja els ha alçat la quarantena i des d’aquest dissabte ja s’entrenen per a preparar el partit contra l’Handbol Nava.