El Port de Sagunt i el Benidorm es reparteixen els punts en el duel valencià

Els dos equips han sumat el primer punt de la temporada després d'empatar a 24 a l'Ovni de Sagunt.

Oscar García (Port de Sagunt) tracta de fer un gol
Oscar García (Port de Sagunt) tracta de fer un gol / @bmbenidorm

El duel entre els equips valencians de la màxima categoria de l'handbol espanyol, el Fertiberia Port de Sagunt i CH Benidorm, ha acabat amb un repartiment de punts, 24-24. Els dos conjunts han sumat el primer punt en la Lliga Asobal després de caure en el primer partit de la temporada.

La igualtat ha sigut la tònica del partit disputat a l'Ovni de Sagunt davant uns 150 espectadors, però cada equip s'ha endut una part. Així, en la primera el domini ha sigut per al Benidorm, que se n'ha anat al descans amb un avantatge de dos gols (12-14). En la segona, el Port de Sagunt ha reaccionat i ha empatat el partit quan faltaven 18 minuts per al final, i fins i tot ha arribat a guanyar de dos pocs minuts abans d'acabar el partit (23-21).

Quan semblava que la victòria es quedava a casa, un parcial de 0-3 ha posat per davant el Benidorm, que s'ha avançat amb un gol de Folqués. Però el Port de Sagunt encara no havia dit l'última: un gol de Pomeranz segons abans que sonara la botzina ha servit per a salvar almenys un punt.

Mirallave i Pomeranz, amb sis i cinc dianes respectivament, han sigut els millors dels locals, mentre que Folques ha estat el màxim anotador del Benidorm, amb quatre gols.