Polèmica a Itàlia per la demanda d'un club de voleibol a una jugadora embarassada

El club de voleibol de la ciutat italiana de Pordenone demanda l'exjugadora Lara Lugli per danys i perjuís

La jugadora de voleibol, Laura Lugli, demandada per quedar-se embarassada
La jugadora de voleibol, Laura Lugli, demandada per quedar-se embarassada
09 de març 2021 - 20:50

Un club de voleibol de la ciutat italiana de Pordenone ha demandat per danys i perjuís una exjugadora, Lara Lugli, per quedar-se embarassada i es nega a pagar-li el sou d'un mes. Aquest cas ha suscitat un gran debat al país.

Al març de 2019 Lugli va comunicar l'embaràs al Pordenone, quan aleshores competia en la sèrie B1 i el club li va rescindir el contracte, tal com ella mateixa ha explicat en les xarxes socials.

L'esportista, de 41 anys, va reclamar al club que li pagara el sou del mes de febrer d'aquell any, en què havia jugat i que encara no ha cobrat.

Després d'aquesta sol·licitud i de patir un avortament l'abril de 2019, el club, en comptes de pagar-li, la va demandar perquè "en el moment de signar el contracte ja tenia 38 anys" i, al seu parer, havia d'informar del "possible desig de quedar embarassada", denuncia.

El seu cas ha generat polèmica al país i l'Assist demanarà la intervenció del primer ministre, Mario Draghi, i del president del Comité Olímpic Nacional (CONI), Giovanni Malagò, per la "vergonyosa situació" en què es troben les esportistes italianes.

També et pot interessar

stats