Roberto Merhi puja al pòdium en la tornada a la Fórmula 2

El pilot de Benicàssim ha acabat segon, però una infracció l'ha fet caure fins al cinqué lloc, encara que les sancions als dos primers li han permés ser tercer finalment 

Roberto Mehri, durant la carrera
Roberto Mehri, durant la carrera / Fórmula 2

Roberto Merhi ha tornat a la Fórmula 2 per la porta gran. El pilot de Benicàssim ha pujat al pòdium després d'una gran remuntada que l'ha portat del lloc 21 en la graella al segon. Una sanció controvertida de cinc segons per excedir els límits de la pista l'han fet caure a la cinquena posició. Però les sancions després de la carrera als dos primers classificats li han permés recuperar almenys la tercera plaça.

La carrera s'ha acabat decidint en l'elecció de pneumàtics en l'eixida. Els pilots que han arriscat i han utilitzat rodes de sec, com Merhi, han encertat de ple. El benicassut, que eixia des del lloc 21 en la graella, ha remuntat fins a situar-se segon en una pista que continuava banyada i que ha obligat els pilots capdavanters a ser conservadors.

Merhi comença amb bon peu la nova aventura en la Fórmula 2. No corria un Gran Premi des de novembre del 2018, a Abu Dhabi, una carrera en què també va acabar tercer.

També et pot interessar

stats