Podi per a dos clubs de gimnàstica rítmica de Benicarló i Burjassot

El Mabel de Benicarló i l'Almara de Burjassot han quedat segon i tercer respectivament.

Podi per a dos clubs de gimnàstica rítmica de Benicarló i Burjassot
Podi per a dos clubs de gimnàstica rítmica de Benicarló i Burjassot

La final de la Lliga de clubs Iberdrola de gimnàstica rítmica, que han pogut viure en directe a través del web i de l'aplicació d'À Punt Mèdia, ha reunit les millors gimnastes del panorama nacional a Almussafes. Per a arribar a aquesta fase, les gimnastes havien superat dues fases classificatòries anteriors celebrades al març i al maig. Al llarg de les tres fases, cada gimnasta pot fer un màxim de huit exercicis, per això és molt important l'estratègia dels entrenadors que tenen un paper molt important en aquestes competicions.

Entre les gimnastes estava la campiona del món Ekaterina Selezneva, que ha participat amb el club triomfador, el Ritmo, que ja havia guanyat les dues lligues anteriors. El club Mabel de Benicarló no ha portat cap reforç internacional i sols compta amb gimnastes del seu planter. En canvi, l'Almara de Burjassot sí que ha comptat amb fitxatges estrangers, com el d'Ekaterina Vedeneeva.

És una competició molt important per a les gimnastes perquè, a banda dels resultats, la participació suposa un rodatge previ molt intens. S'ha de tindre en compte que, per a preparar aquesta competició, les gimnastes han de provar exercicis nous i diferents dels que han fet anteriorment, i això suposa un esforç d’adaptació important i estar en molt bona condició física.

També et pot interessar

stats