El Platges de Castelló, doble campió d'Europa de camp a través

Els atletes del club valencià Likina Amebaw i Rodrigue Kwizera han aconseguit els triomfs individuals

Likina Amebaw
La victòria de Likina Amebaw i la presència de dues representants més entre les huit millors han donat el títol al club valencià / Platges de Castelló

El Platges de Castelló ha aconseguit aquest diumenge a Oeiras (Portugal) el seu primer títol de campió d'Europa femení de camp a través. La capitana del club valencià, l'etíop Likina Amebaw, ha sigut la vencedora individual. També ha sumat la medalla d'or en el relleu mixt.

Amb el triomf en solitari d'Amebaw i amb dues representants més entre les huit millors (Blanca Fernández, sisena, i Cristina Espejo, huitena), el Platges s'ha quedat amb el títol amb 15 punts, seguit del club turc BBSK i del Bilbao Santutxu.

En la carrera sénior masculina, el Platges va haver de conformar-se amb el triomf individual del burundés Rodrigue Kwizera, i el Bikila, que defensava el títol aconseguit el 2019 en també a Portugal (Albufeira), ha cedit la seua corona a l'Ankara turc.

L'equip valencià ha avassallat en la carrera que tancava el programa, el relleu mixt 4x1.600 metres. Abderrahman El Khayami ha dominat la primera posta, la medallista de bronze en l'Europeu sub20 Mireya Arnedillo ha conservat la primera posició, el doble medallista europeu en relleu mixt de cros Víctor Ruiz no ha cedit terreny i ha rematat el treball la ugandesa Winnie Nanyondo, quarta del món en 800.

També et pot interessar

stats