El Platges de Castelló, campió d'Europa de clubs, i el València Esports, tercer

El club d'atletisme de la Plana ha tornat a pujar al més alt del podi continental per segona vegada en la història. El València Esports ha repetit el tercer lloc en categoria femenina.

El Platges de Castelló, campió d\'Europa de clubs, i el València Esports, tercer
El Platges de Castelló, campió d'Europa de clubs, i el València Esports, tercer

El Platges s'ha tornat a proclamar campió d'Europa aquest cap de setmana, al pavelló Gaetà Huguet de Castelló, i per segona vegada en la història. El club de la capital de la Plana ja va pujar al més alt del podi l'any 2015 a Mersin.

Dissabte l'equip es va posar al capdavant de la competició i diumenge ha mantingut l'avantatge sobre els altres conjunts que també lluitaven pel títol. El Fenerbahce turc li ha disputat la victòria fins a l'última prova, ja que el Benfica arribava a l'última, el relleu de 4x400, sense poder optar al primer lloc. El Platges ha acabat amb 122 punts, mentre que el Fenerbahce ha sigut segon, amb 121 punts, i el Benfica tanca el podi, amb 112 punts.

Les victòries de Lois Maikel Martínez en disc (61,56) i de Yidiel Contreras en 110 metres tanques (13,81) han sigut els millors resultats del Platges. David Solís en llargària ha obtingut el segon lloc, amb 7,70, i han sumat dos tercers llocs Igor Bychkov en perxa, amb 5,00, i Ignacio Fontes en 800, amb 1:49.20.

El València Esport, bronze en l'europeu

L'equip valencià ha repetit el tercer lloc en categoria femenina. El títol ha sigut per a l'Enka, amb 133 punts, seguit de l'Sporting de Portugal, amb 122, i el València Esports, amb 102 punts. Les atletes capitanejades per Rafa Blanquer Alcantud i Rafa Blanquer Ángel han mostrat una gran capacitat competitiva. Dissabte van quedar desqualificades en el relleu 4x100, i diumenge s'han sobreposat a aquest infortuni amb una bona actuació. Els anys 2014 i 2015 van quedar campiones europees.

També et pot interessar