Plata per a Ricardo Ten en la prova en ruta del Campionat Mundial de ciclisme adaptat a Itàlia

Aquest metall s’afegeix al bronze que va guanyar en la contrarellotge.

Koryo Car Cycling Team
Koryo Car Cycling Team

El ciclista paralímpic Ricardo Ten ha guanyat la medalla de plata en la prova de fons en carretera del Campionat Mundial que s'ha celebrat a Maniago (Itàlia), després d'haver-se endut també el bronze en la contrarellotge.

L'esportista valencià començà la seua carrera en la natació, esport que li ha aportat grans triomfs, entre ells, set medalles paralímpiques entre 1996 i 2012. L’esperit de superació i la passió per la bicicleta el van fer canviar de disciplina i des de 2017 competeix també en ciclisme adaptat. En el Mundial de Rio de Janeiro es proclamava campió del món en la persecució individual de 3 km, un dels títols que ha conquistat el ciclista de València.

Ara el seu gran objectiu són els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. Els metalls aconseguits en el campionat de Maniago són prova de la bona preparació que està fent Ricardo Ten.

Amb el lema “TenTokio2020”, el campió de ciclisme adaptat vol promocionar el seu camí cap als paralímpics del Japó. Aquest és un projecte en el qual participen diverses entitats com la Fundació Llevant, Liberty, Beca Varona i Projecte FER, que estan ajudant Ten a aconseguir la seua meta.

També et pot interessar

stats