Els pilots valencians, a per totes en el Gran Premi d’Emília-Romanya

Sergio García no correrà l’antepenúltima prova del Mundial per lesió i perd totes les opcions de lluitar pel títol

Els pilots valencians, a per totes en el Gran Premi d’Emília-Romanya

Aquest cap de setmana es disputa al circuit italià de Misano l’antepenúltima prova del Mundial de motociclisme. Els pilots valencians arriben amb ganes de fer bons resultats, però amb una baixa sensible, la del borrianenc Sergio García, que no hi participarà per lesió i perd totes les opcions de lluitar pel títol.

Amb l’absència de Sergio García, Jaume Masià serà l’únic representant valencià en la categoria de Moto3. El pilot de Corberà tractarà de millorar el cinquè lloc aconseguit l’any passat i buscarà acostar-se a la tercera posició en la classificació general.

En Moto2, els tres pilots valencians de la categoria buscaran un bon resultat que els permeta escalar posicions en el Mundial. Arón Canet intentarà aconseguir el cinquè pòdium de la temporada per a acostar-se al quart lloc en la general. Héctor Garzó mirarà de fer una bona carrera després d’una temporada prou irregular, i Jorge Navarro lluitarà pel segon pòdium de l’any.

Iker Lecuona, únic valència en la categoria reina, buscarà millorar el seu millor resultat enguany, un sisé lloc aconseguit al Gran Premi d’Austràlia.

També et pot interessar

stats