Quantes pilotes de golf es perden cada any en partits arreu del món?

Es calcula que entre cinc i sis pilotes es perden en cada partit

Quantes pilotes es perden cada any en partits de golf?

Saben quantes pilotes de golf es perden cada any al món? Es calcula que entre 5 i 6 boles es perden en cada partit que es juga, ja que moltes acaben al fons d'un llac. Una xifra que arribaria fins als 600 milions de pilotes aproximadament en tot el món.

Davant d'aquestes escandaloses xifres, no és sorprenent que algunes empreses hagen vist en la recuperació tot un negoci, rendible i també ecològic. Per això empreses com la de Nicky Dorfel reciclen cada any més d'un milió de pilotes recuperades dels fons de llacunes dels camps de golf. Enfundat en el neopré i amb l'ajuda d'una xàrcia, aquest emprenedor neerlandés viu des de fa 12 anys del rescat de pilotes, però també, d'altres coses. Assegura que també ha tret una caixa forta i fins i tot bales. 

Les pilotes es reciclen, es classifiquen per marques i es posen de nou a la venda. Tenint en compte que poden tardar entre cent i mil anys a descompondre's i que una pilota nova por arribar a costar quatre vegades més que una reutilitzada, el benefici és doble. 

Per això, no és estrany que alguns no dubten a posa-se en remull per a recuperar les preuades boletes.

També et pot interessar

stats