La PGA suspén Sergio García per participar en el LIV

Els golfistes que han renunciat a la seua llicència, com el de Borriol, seran retirats dels rànquings diumenge que ve

Sergio García, després d'un colp
Sergio García, després d'un colp / Twitter: @TheSergioGarcia

La PGA, que controla el principal circuit de golf estatunidenc, ha suspés els dèsset golfistes que disputen aquesta setmana la 'superlliga' saudita, entre els quals es troba el valencià Sergio García.

L'organització ha publicat aquest dijous un comunicat només uns minuts després que començara la primera parada del nou circuit, el LIV Invitational, finançat per l'Aràbia Saudita a Londres.

En el text es confirma que els participants en el LIV no podran participar en els esdeveniments organitzats per la PGA per anar en contra de les seues regulacions i postil·la que tots els que participen en el LIV en el futur seguiran el mateix camí.

"Aquests jugadors han pres les seues pròpies decisions basades en qüestions purament econòmiques, però no poden demanar ara els mateixos privilegis que la resta de participants del circuit", diu Jay Monahan, comissionat de la PGA.

El LIV reparteix, en cadascuna de les seues set primeres parades, 23 milions d'euros en premis, xifra més elevada que la de l'esdeveniment que més premis té en el circuit PGA, The Players, que reparteix 18,5 milions d'euros. A més, l'octava i última parada del LIV, celebrada a Miami, entregarà 46,5 milions d'euros.

Els golfistes que han renunciat a la seua llicència, com García, seran retirats dels rànquings diumenge que ve, quan acabe l'Obert del Canadà que es disputa aquesta setmana.

També et pot interessar

stats