Pepe Segarra i Salut Borrás guanyen el triatló olímpic de Castelló

Prop de mil participants disputen la prova en les tres categories.

Pepe Segarra i Salut Borrás guanyen el triatló olímpic de Castelló
Pepe Segarra i Salut Borrás guanyen el triatló olímpic de Castelló

El triatló de Castelló guanya adeptes cada any i, a pesar de les altes temperatures que s’han registrat hui a la capital de la Plana, els nombrosos valents i valentes que s’han decidit a prendre l’eixida han completat els diferents recorreguts amb esforç i il·lusió. Han sigut prop de mil participants repartits entre les tres categories de triatló olímpic, sprint i supersprint. Com a novetat, la possibilitat de participar per parelles fent els tres segments de la prova junts. 

L’organització s’ha vist obligada a retardar l’inici tres quarts d’hora i això ha fet que la competició s’haja allargat fins a hores en què el sol ja calfa de valent. No obstant això, els triatletes s’han trobat unes bones condicions a la mar on han hagut de cobrir les diferents distàncies marcades en cada categoria. En la modalitat més llarga, el triatló olímpic, han hagut d’afrontar 1500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 de carrera a peu. Des del principi hi ha hagut un grup capdavanter que han fet relleus en la bicicleta fins a arribar a la carrera a peu amb un avantatge sobre la resta. 

Els vencedors han patit fins a la meta

El guanyador, Pepe Segarra, del Club Triatló Sueca, ha anat retallant distàncies i a pesar que en l’últim quilòmetre ha patit de valent, ha travessat el primer la línia de meta. El vencedor ha marcat un temps d’1.53’11’’. Només 12 segons després ha entrat Francisco Rodríguez, seguit per Javier Andrés. 

Pel que fa a la categoria femenina, la victòria en el triatló olímpic ha sigut per a Salut Borrás, del Triatló Vialterra Algemesí, que ha marcat un registre de 2.16’36’’. La triatleta esperava les condicions pròpies de l’època, però el retard ha fet que haja notat més la calor. Selene Cuenca i Tania Martínez han sigut segona i tercera, respectivament.

La victòria en la categoria sprint ha estat per a Adrián Ivars i Sandra Gangs, mentre que en supersprint han pujat al més alt del podi David ferrer i Elena Antón.

També et pot interessar