El Penyagolosa Trails se celebrarà el 22 d'abril

La carrera ha anunciat la data de la pròxima edició en el Saló Ultratrail d'UTMB, la principal fira de trail al món

L'estand de Penyagolosa Trails està situat en la zona Arve del Saló Ultra-Trail, que és en la qual es troben les carreres de muntanya.
L'estand de Penyagolosa Trails està situat a la zona Arve del Saló Ultratrail, en la qual es troben les carreres de muntanya

Penyagolosa Trails ha anunciat que la pròxima edició de l'esdeveniment serà el cap de setmana del 22 d'abril de l'any que ve. Així, la data de preinscripcions es mantindrà al novembre i desembre d'enguany i en les pròximes setmanes es detallaran algunes novetats relatives a l'esdeveniment.

L'anunci s'ha fet en el Saló UItratrail d'UTMB a Chamonix, a França, on aquesta setmana se celebra la principal fira de carrera de muntanya a escala mundial i s'hi troben les principals marques i carreres d'aquest esport.

Penyagolosa Trails assisteix a aquesta fira des de l'any 2012 amb l'objectiu de posicionar les comarques del nord de la Comunitat Valenciana com un referent en el circuit internacional de trail i difondre l'encant natural i paisatgístic del parc natural del Penyagolosa i els seus voltants.

També et pot interessar

stats