El Peníscola venç i el Llevant rep una golejada

En futbol sala, el Peníscola ha guanyat 4-2 el Saragossa i el Llevant ha perdut 8-2 amb el Jaén.

El Llevant perd contra el Jaén
El Llevant perd contra el Jaén / Llevant FS
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
03 de novembre 2018 - 23:55

El Peníscola RehabMedic ha aconseguit guanyar el Futbol Emotion Saragossa després d’anar a remolc en el marcador durant la primer part. A la fi, la reacció dels del Baix Maestrat ha servit per a pegar-li  la volta al marcador. El 4-2 definitiu ha estat obra d’un equip que, conscient de la importància d’aquesta primera victòria a casa, ha sabut capgirar la mala imatge de la primera part. Els gols han sigut obra de Juan Emilio, Raúl Gómez, Xavi Cols i Dani Montes. Amb aquesta victòria, el Peníscola aconsegueix mantindre’s en els jocs que obrin la porta a jugar la Copa. Els de Juanu Alonso trenquen també la ratxa d’empats que venia arrossegant l’equip.

Dura derrota del Llevant a Jaén

El que ha patit una dura derrota ha sigut el Llevant Futbol Sala en el seu desplaçament a Jaén. Els andalusos han endossat un  8-2 als granotes que els fa perdre la possibilitat d’ascendir a la zona que dona lloc a participar en la Copa del Rei i els play-offs. El Jaén ha vist el Llevant com la víctima propiciàtoria per a oblidar l’1-7 que li va fer el Barça. La veritat és que els de David Madrid no han merescut una derrota tan abultada, tot i que els andalusos han sigut clarament superiors en totes les facetes del joc. El Llevant ha de recuperar ara la moral i pensar que, amb un partit menys, té moltes opcions de recuperar algun lloc en la taula classificatòria.

La veritat és que el Peníscola i el Llevant s’han enfrontat en aquesta jornada a dos equips forts, capaços de complicar la vida dels rivals. Pel que fa a les dinàmiques internes dels equips valencians, el Peníscola és huité i el Llevant seté. Només un lloc de diferència, però que és fonamental. Els huit primers equips són els que es classifiquen per a la competició copera i els play-offs. Per tant,  trobar-se en un lloc o un altre és fonamental. El Llevant ha jugat un partit menys perquè va haver de ser ajornat. Un partit que precisament ha d’afrontar amb el Futbol Emotion Saragossa, el mateix al qual ha superat el Peníscola en aquesta jornada.

També et pot interessar

stats