El Peníscola torna a Primera Divisió per la porta gran

L'equip entrenat per Santi Valladares ha golejat 8-2 el Ribera Navarra en la primera jornada de Lliga

Els jugadors del Peníscola celebren un dels gols
Els jugadors del Peníscola celebren un dels gols / Twitter: @peniscolafs

El Peníscola no ha pogut tindre un millor retorn a la Primera Divisió de futbol sala. L'equip entrenat per Santi Valladares, que torna a la màxima categoria estatal tres anys després, ha començat la temporada amb un triomf contundent per 8-2 contra el Ribera Navarra.

Diego Sancho ha inaugurat el marcador en el primer minut de joc. Però això no ha sigut tot, ja que l'inici de l'equip del Baix Maestart ha sigut fulgurant. Quintela, per partida doble i José Mario, han situat el 4-0 en l'equador de la primera part. Tot i la reacció visitant, que ha marcat dos gols, novament Diego Sancho ha situat en 5-2 abans del descans.

El guió no ha canviat en la represa, i Paniagua, Agustín Plaza i Saladié han arredonit la festa peniscolana. Els de Santi Valladares se situen momentàniament líders, abans de visitar el totpoderós Barça en la segona jornada.