El Peníscola tanca l'any amb derrota

L'equip de Manuel Collado perd a casa davant del Reial Betis per 2 a 4 en l'últim partit de l'any dels castellonencs.

L'argentí Luciano Gauna, en una acció del partit contra el Betis.
L'argentí Luciano Gauna, en una acció del partit contra el Betis.

El Peníscola no ha pogut acomiadar-se del 2020, de l'any de la pandèmia, amb un sabor dolç, o almenys amb una alegria després d'una temporada que no està sent massa bona. Amb 16 punts, els de Manuel Collado es troben en l'onzena posició, enmig de la llum i de la foscor. L'equip castellonenc s'ha vist superat per un clar 2 a 4 contra el Betis en l'últim partit de l'any.

Als sis segons ja guanyaven els andalusos mitjançant Chicho. Ivi feia el 0 a 2 en el minut 9 i el 0 a 3 arribava en el minut 18 després d'un temps mort. En el descans el partit estava pràcticament vist per a sentència.

Però, coses de l'electricitat d'aquest esport, el Peníscola agafava aire en el 23 quan Rubén Orzaez retallava distàncies i, en el 37, Iván Rumbo posava el partit amb el 2 a 3 molt apretat. L'alegria, l'interés, l'emoció... sols durava un minut perquè, en el 38, Buendia deixava el partit sentenciat amb el definitiu 2 a 4. Adeu al 2020 i adeu a les esperances que havia donat el partit en la segona part per al Peníscola.

També et pot interessar

stats