El Peníscola suma un empat valuós contra l’Inter Movistar (2-2)

Els jugadors de Manolín continuen en la part alta de la classificació després de l’empat en casa del tercer classificat.

Luciano Gauna lluita per una pilota amb un jugador de l'Inter Movistar
Luciano Gauna lluita per una pilota amb un jugador de l'Inter Movistar / @peniscolafs

El Peníscola FS ha obtingut un empat valuós en la visita a Torrejón de Ardoz contra el tercer classificat, l’Inter Movistar. L’equip que entrena Manolín continua així amb la bona ratxa de resultats d’aquest inici de temporada i es manté quart en la classificació de la Primera Divisió de futbol sala.

La igualtat ha sigut la tònica d’un partit d’anada i tornada en què els porters han sigut els grans protagonistes. Els peniscolans s’han avançat en l’equador de la primera part gràcies a un gol de David, però Cecilio ha tornat a posar l’empat en el marcador cinc minuts després. I amb el resultat d’1 a 1 s’ha arribat al descans.

En la represa no ha canviat el decorat del partit, amb ocasions per als dos equips. Però aquesta vegada han sigut els locals els qui han agafat avantatge al minut 32, amb una diana de Pito. Tot i estar per darrere en el marcador, el Peníscola no ha abaixat els braços i el seu esforç ha sigut recompensat amb un gol de Tuli en el 36, que ha servit per sumar un nou punt en la Lliga.

El Llevant-Jaén, suspés

L’altre equip valencià de la categoria, el Llevant, no ha jugat aquest cap de setmana contra el Jaén en detectar-se tres casos positius de Covid-19 en la plantilla i el cos tècnic de l’equip granota. Les persones afectades es troben aïllades, complint el protocol sanitari i amb el control i seguiment dels serveis mèdics del club.