El Peníscola s'acomiada de la Copa de futbol sala

L'equip castellonenc deia adeu a la competició després de perdre per 2 a 1 davant el Betis.

El Peníscola s\'acomiada de la Copa de futbol sala

El Peníscola s'ha quedat a les portes de la 'final four' de la Copa del Rei després de perdre per la mínima a Sevilla davant el Betis. Als de Juanlu Alonso els ha passat factura la mala primera part que han fet i que els ha dut a perdre al descans per 2 a 0. Eric en el minut 16 i Rubén quatre minuts després firmaven els gols. En la represa no han tingut prou encert ni forces per a capgirar el marcador. Claudino de rebot a la treta d'un córner feia al minut 24 el gol del Peníscola. Una diana que al remat ha sigut insuficient. L'equip andalús fa història i es converteix en el primer equip de segona divisió en jugar unes semifinals de la competició del KO.