El Peníscola es retroba amb el triomf

L'equip de Santi Valladares ha derrotat el Còrdova per 6-2

Agustín Plaza, en una acció del partit
Agustín Plaza, en una acció del partit / Twitter: @peniscolafs

El Peníscola ha tornat a guanyar set jornades després, en derrotar el Còrdova per 6-2 al pavelló Juan Vizcarro. L'equip que entrena Santi Valladares s'ha refet del gol rival inicial i s'ha acabat imposant amb comoditat, per a sumar el cinqué triomf en la Lliga.

Els andalusos s'han avançat en dues ocasions en la primera part, però un doblet d'Elías i un gol de Juanqui han capgirat el marcador al descans (3-2). En la represa Saladié, Aicardo i José Mario han sentenciat el triomf per al Peníscola, que es reenganxa a la lluita pel huité lloc, que dona accés a jugar la Copa d'Espanya.

Nova derrota de l'Alzira

La primera victòria de l'Alzira en la Primera Divisió de futbol sala continua resistint-se. L'equip de la Ribera Alta ha perdut per 3-5 contra el Santa Coloma i es manté cuer de la taula, amb tres punts.

El partit ha començat molt bé per als interessos locals, amb un gol de Carlitos en el minut 4, però Marc Tolrà ha empatat poc després. L'expulsió de Peiró per roja directa ha canviat el guió del duel, i els catalans se n'han anat al descans amb 1-3 en el marcador. Ja en la represa, Gon Castejón ha retallat distàncies i ha donat esperances de puntuar als alzirencs, però dos nous gols visitants han sentenciat el partit. El gol de Rubi només ha servit per a maquillar el resultat.