El Peníscola RehabMedic aconsegueix empatar contra el Jaén en l'últim minut del partit (3-3).

Jornada no massa bona per als equips valencians, ja que el Llevant tampoc pot amb El Pozo Murcia, a casa (2-3).

Disputa de baló en l'encontre del Peníscola RehabMedic contra el Jaén Paraíso
Disputa de baló en l'encontre del Peníscola RehabMedic contra el Jaén Paraíso / Peñíscola Photoblog

El Llevant UE FS ha perdut a casa el partit de la novena jornada de la lliga contra El Pozo Murcia, per un resultat final de 2 a 3. La desgràcia ha fet que els de Diego Giustozzi s'emporten els tres punts en l'últim minut del partit amb un gol de Fernando després d'una bona jugada d'Álex. Els murcians escalen a la part alta de la classificació mentre que els granotes es queden a meitat de la taula amb 13 punts.

El Pozo Murcia ha començat fent una bona pressió alta contra l'equip valencià i prompte han tingut una bona ocasió per a marcar, però Raúl Jiménez ha pogut desviar el baló a córner. Al minut 11, Miguelín ha avançat els murcians en el marcador i això ha fet que els de casa anaren a buscar l'empat, generant bastants ocasions per a aconseguir la igualada. Ha sigut en l'últim minut de la primera part quan Márquez, ha aconseguit empatar després de regatejar el porter dels murcians. Però seguidament, sense temps per la celebració, Matteus ha tornat a adelantar els visitants en el marcador. En el minut 25 gràcies a un tir creuat Jorge Santos, el Llevant ha tornat a empatar el partit, però quan pareixia que l'encontre acabaria en taules, han aconseguit els visitants el definitiu gol de la victòria.

Peníscola RehabMedic i Jaén Paraíso Interior empaten un gran encontre en els segons finals del partit

El partit ha començat molt bé per als locals, ja que s'han avançat en el marcador al minut dos del partit. Raúl Gómez ha fet el primer al Municipal després d'un mà a mà amb el porter del Jaén, Íker López. El partit ha entrat en una fase on els dos equips han generat ocasions de perill, però la falta d'encert ha impedit que el marcador canviara. Finalment, Michel, autor dels tres gols dels visitants i gran protagonista del partit, ha aconseguit empatar. Després d'alguna oportunitat més dels locals per avançar-se, de nou els de fora han aconseguit marcar i posar-se per davant al minut 12, en un remat al llançament d'un córner.

Ja en la segona part, quan els locals més ho han intentat, Michel ha fet el tercer per als andalusos. Els blavets han pogut retallar distàncies en el marcador mitjançant un penal marcat per Juan Emilio, després d'una falta que li han fet a Xavi Cols en l'interior de l'àrea. Finalment el Peníscola ha aconseguit empatar quan quedaven només onze segons per acabar el partit. Dani Montes ha marcat el definitiu 3-3 per als castellonencs.

Els de Juanlu Alonso, amb sis empats en la lliga, es queden a la meitat de la taula amb 12 punts i a les portes dels llocs de copa.