El Peníscola lluitarà pel títol de la Copa del Rei de futbol sala

La final a quatre es disputarà els dies 1 i 2 d'abril al pavelló Fernando Argüelles d'Antequera

Els jugadors i l'afició del Peníscola celebren la victòria contra l'Antequera
Els jugadors i l'afició del Peníscola celebren la victòria contra l'Antequera / Twitter: @peniscolafs

El Peníscola s'ha classificat per a jugar la final a quatre de la Copa del Rei en guanyar per 4-0 l'Antequera, actual campió de la competició. Els rivals seran el Palma, el Barcelona i el Cartagena.

Tota una fita per a l'equip del Baix Maestrat, que era l'únic equip supervivent de la Segona Divisió. Els de Santi Valladares, líders de la seua lliga, encara no coneixen la derrota aquesta temporada i només han sumat un empat en la competició lliguera.

En el duel d'aquest dimecres al pavelló municipal de Peníscola, els gols han arribat en la segona part. Carles Saladié (minut 22), Luciano Gauna (minut 27), Agustín Plaza (minut 35) i Víctor Pérez (minut 36) han fet els gols.

L'Antequera, que va aconseguir el títol la temporada passada jugant també en la categoria de plata, va perdre contra el Llevant en els huitens de final, però l'alineació indeguda de Fede va eliminar l'equip granota de la competició.