El Peníscola i el Llevant es reparteixen els punts en un duel vibrant (3-3)

Amb aquest empat, els granota recuperen el lideratge i els peniscolans se situen quarts.

Els dos equips han donat un gran espectacle
Els dos equips han donat un gran espectacle / @LUDfutbolsala

El pavelló municipal de Peníscola ha acollit el derbi entre el Peníscola i el Llevant, que arribaven com a tercer i segon classificats en la Primera Divisió de futbol sala. El partit no ha desmerescut les expectatives i ha acabat amb un repartiment de punts (3-3) després d'un duel vibrant amb moltes alternatives. Amb aquest empat, els granota recuperen el lideratge i els peniscolans se situen quarts.

El partit ha començat de manera fulgurant per als del Baix Maestrat, que quan a penes s'havien consumit tres minuts de joc ja guanyaven 2-0 gràcies als gols de Wales i David Señoret. Però lluny d'acovardir-se, els granota han respost de manera immediata i, pocs segons després, han retallat distàncies en el marcador mitjançant Esteban, que ha culminat un contraatac. I novament Esteban ha empatat el duel un minut després d'una pèrdua del Peníscola. Encara no s'havien complit els cinc primers minuts de partit i ja s'havien fet quatre gols.

La bogeria inicial ha donat pas a uns minuts de tanteig, en què els dos equips han continuat creant perill, però ha pujat la intensitat defensiva. El Llevant ha culminat la remuntada amb una diana d'Araça després d'una jugada d'estratègia en el minut 11. En els minuts finals els dos equips s'han carregat de faltes i el Peníscola ha gaudit de dues opcions des del doble penal. La primera ha anat fora, però a la segona, Paniagua no ha perdonat i ha posat les taules en el marcador pocs segons abans del descans.

Molina i Fede tanquen les porteries

La segona part ha sigut ben diferent, almenys pel que fa als gols. Els grans protagonistes han sigut els dos porters, el local, Molina, i el visitant, Fede, que han evitat que el marcador es moguera amb diverses intervencions de mèrit. Perquè el ben cert és que els dos equips han gaudit d'ocasions, però el poc encert dels atacants i la gran actuació dels porters han propiciat que el duel acabara de la mateixa manera amb què s'ha arribat al descans: 3-3.