El Peníscola i l'Alzira es queden a les portes de la final per a l'ascens

Els del Baix Maestrat han perdut 2-3 contra l'Atlético Benavente i els de la Ribera Alta han caigut 5-3 contra l'Antequera en dos finals massa cruels

Agustín Plaza, en una acció del partit
Agustín Plaza, en una acció del partit / Twitter: @peniscolafs

No hi haurà final valenciana per una plaça d'ascens a la Primera Divisió de futbol sala. Tant el Peníscola com l'Alzira s'han quedat amb la mel a la boca en el partit de tornada de les semefinals del play-off.

El Peníscola, que havia empat a tres en l'anada contra l'Atlético Benavente, tenia prou amb un empat al final de la pròrroga per a accedir a la final. Els castellans i lleonesos s'han avançat en la segona part, però Erick, amb un gol quan faltaven cinc minuts pel final, ha enviat el partit a la pròrroga al pavelló municipal de Peníscola. L'Atlético Benavente ha tornat a agafar avantatge en la segona part de la pròrroga i quan tot semblava perdut, Luciano ha marcat el gol de l'empat per als del Baix Maestrat quan faltaven 26 segons. Amb aquest resultat, el Peníscola estava en la final. Però en una final massa cruel, els zamorans han marcat el 2-3 quan faltaven cinc segons. Caldrà tornar a intentar l'ascens la temporada que ve.

No ha sigut menys dolorosa l'eliminació de l'Alzira. Els de la Ribera Alta, que van guanyar a casa 3-2 els campions de la Copa del Rei, han perdut 5-3 en terres andaluses, en un final igualment tràgic. Després d'una primera part igualada, que ha acabat amb empat a un, l'Antequera ha agafat una renda de tres gols amb el 4-1 a falta de menys de deu minuts. Però els de la Ribera Alta no s'han rendit i amb gols de Gon Castejón i Rafa Ara, han situat el 4-3, que enviava el partit a la pròrroga, quan faltaven un minut per al final. Tanmateix, Cobarro, ja quan faltaven pocs segons perquè l'àrbitre xiulara el final, ha fet el definitiu 5-3, que elimina també l'Alzira.