El Peníscola FS queda fora de la Copa d'Espanya en la tanda de penals contra l'Osasuna Magna

El partit més igualat dels quarts de final havia acabat 1-1 en el temps reglamentari.

Moment del partit entre el Peníscola i l'Osasuna. @peniscolafs

El Peníscola FS s'ha quedat a les portes d'aconseguir el pas a semifinals de la Copa d'Espanya de futbol sala, que es disputa fins diumenge al pavelló de la Font de San Lluís de València. L'Osasuna ha guanyat el duel de quarts de final en la tanda de penals, després que el seu porter, Edu, parara el llançament del jugador del Peníscola, Gavà. El partit havia acabat amb empat, 1-1, en el temps reglamentari i s'havia convertit en un dels xocs més igualats de la competició.

Durant els primers minuts de la primera part, l'Osasuna ha jugat més el baló i ha defés amb molta intensitat. El Peníscola ha intensificat el seu joc en els últims cinc minuts abans del descans, però els minuts passaven sense cap gol ni cap dominador clar. Els dos equips se n’han anat al descans amb el 0-0 en el marcador.

El primer gol del Peníscola arribava en el minut 32 del partit, gol en pròpia porta d'Eric Martel després del dispar d’Hugo. Animats per la seua afició, els del Baix Maestrat han buscat el segon gol, però ha arribat primer el de l’Osasuna, que registrava l’empat. Ha sigut en el minut 37, obra de Rafa Usín. Acabat el temps reglamentari amb l'1-1, el partit s'havia de decidir amb el llançament de tres penals per part de cada equip. L'Osasuna ha marcat els seus tres llançaments, però el Peníscola ha errat l'últim, i no ha aconseguit el pas a semifinals. Amb este resultat, la Comunitat Valenciana es queda sense representant en la següent ronda de la competició, després que el Llevant perdera el seu partit de quarts de final contra El Pozo Múrcia.

Demà dissabte tindran lloc les semifinals de la competició. A les 17 h, Movistar-El Pozo, i les 19:15 h, Osasuna-Barça Lassa. El club blaugrana ha guanyat el duel de quarts de final contra el Jaén, per 3 gols a 0. La gran final de la 30 edició de la Copa d'Espanya se celebrarà diumenge a les 17 h.