El Peníscola es fa fort a casa

L'equip de Santi Valladares ha guanyat per 7-5 a l'Industrias Santa Coloma i suma sis punts en tres jornades

Els jugadors del Peníscola celebren un dels gols
Els jugadors del Peníscola celebren un dels gols / Twitter: @pensicolafs

Cara i creu en la tercera jornada de la Primera Divisió de futbol sala. El Peníscola ha aconseguit el segon triomf de la temporada en véncer per 7-5 a l'Industrias Santa Coloma, mentre que l'Alzira ha patit la tercera derrota en caure per 4-1 contra el Còrdova.

Segona victòria del Peníscola

El partit ha sigut molt igualat en la primera part i s'ha arribat al descans amb un empat a dos. Diego Sancho i José Mario han avançat els del Baix Maestrat dues vegades, però els catalans han restablit la igualada. El duel s'ha trencat en la represa, amb quatre gols del Peníscola en sis minuts, obra d'Elías, Quintela, Paniagua i un en pròpia porta. Els visitants han arriscat amb el porter jugador. Han pogut retallar distàncies, però Paniagua ha sentenciat amb el seté per al seu equip. Els de Santi Valladares són cinquens, amb sis punts.

Entropessada de l'Alzira

El primer triomf de l'Alzira en la Primera Divisió de futbol sala haurà d'esperar almenys una altra setmana. L'equip que entrena Braulio Correal ha perdut per 4-1 contra el Còrdova i continua en la part baixa de la taula, encara sense cap punt en el caseller.

Els de la Ribera Alta han anat a contracorrent durant quasi tot el partit, ja que els andalusos ja guanyaven per 2-0 en el minut 8. Rafa Usín ha retallat distàncies en l'equador de la primera part, però el Còrdova ha tornat a ampliar la renda abans del descans. En la represa només hi ha hagut un gol, el dels locals en el minut 37, per a sentenciar el duel. La setmana que ve l'Alzira rebrà el Xota al Palau d'Esports.