El Peníscola diu adeu a la Copa del Rei amb el cap ben alt

L'equip de Santi Valladares ha perdut contra el Cartagena en la tanda de penals, després d'un gran partit

Paniagua, en una acció del partit
Paniagua, en una acció del partit / Twitter: @pensicolafs

El somni de la Copa del Rei s'ha acabat d'una manera massa cruel per al Peníscola. L'equip de Santi Valladares ha caigut en la tanda de penals contra el Cartagena en la primera semifinal, després que el partit acabara amb empat a 4.

El Peníscola, que actualment competeix en Segona Divisió, no s'ha espantat, tot i enfrontar-se al cinqué classificat de la màxima categoria del futbol sala estatal. Els del Baix Maestrat han començat millor el partit i Juanquei ha fet justícia amb l'1-0 en el minut 8. Poc després, Elías ha ampliat l'avantatge, i Agustín Plaza, ja en el minut 16, ha desfermat la bogeria entre els peniscolans presents a Antequera. Però els murcians han aconseguit reduir el desavantatge abans del descans, amb dos gols en l'últim minut.

En la represa, el Peníscola no s'ha vist afectat pel colp i ha continuat fent el seu partit. I Cristian ha tornat a ampliar l'avantatge dels del Baix Maestrat amb el 4-2 a dotze minuts pel final. Mínguez ha tornat a ajustar el marcador a deu minuts pel final, però els de Valladares han resistit molt bé a l'atac de cinc dels murcians i s'ha entrat en l'últim minut amb 4-3. Però una falta a 30 segons pel final ha acabat amb l'empat de Motta, que ha enviat el duel als penals.

Els nou primers llançaments han acabat amb gol, però el desé i últim, de Paniagua, l'ha aturat el porter del Cartagena. El Peníscola se'n va amb el cap ben alt i amb la sensació s'haver merescut jugar la primera final de la seua història. Tot i això, ara l'equip té un altre gran repte a l'abast, tornar a Primera. L'anhelat retorn està a només un pas.