Peñalver no eixirà en la Vuelta per la covid-19

Primoz Roglic ix com a favorit per a aconseguir el quart títol consecutiu

Presentación de la 77 Vuelta a España en Utrecht
Presentació de l'equip Burgos BH per a la 77a Vuelta a Espanya / Javier Lizón (Agència Efe)

Utrecht, al centre dels Països Baixos, llueix engalanada i plagada de bicicletes als carrers com a seu de l'inici de la 77a edició de la Vuelta a Espanya, una ronda en què no participarà el valencià Manuel Peñalver, positiu en la covid-19.

El ciclista de Torrevella es troba en perfecte estat de salut, asimptomàtic, però amb una gran desil·lusió per no poder disputar la Vuelta, assegura el seu equip, el Burgos BH, que afrontarà la contrarellotge per equips d'aquesta vesprada amb set corredors.

En l'equip espanyol també hi ha un valencià més, Óscar Cabedo, mentre que l'altre que hi participarà, Joan Bou, ho farà amb l'equip Euskaltel-Euskadi. El català resident a Xàbia, Juan Ayuso, debuta en una gran ronda als seus dènou anys.

Primoz Roglic ix com a favorit per a aconseguir el quart títol consecutiu, encara que no faltarà una forta i nombrosa oposició entre la qual s'inclou el futur del ciclisme espanyol.

Només hi haurà una etapa a la Comunitat Valenciana. Serà el 30 d'agost, amb una contrarellotge individual entre Elx i Alacant. El punt final serà l'11 de setembre a Madrid, després de 3.280 km que es reparteixen en 21 etapes que de segur oferiran bon espectacle.

També et pot interessar

stats