TENIS - ATP 1000 MÒNACO

Pedro Martínez Portero, obligat a abandonar a Mònaco

El tenista d'Alzira no ha pogut acabar el partit per lesió contra l'estatunidenc Tommy Paul que ja guanyava 4-1 en el primer set. Tommy Paul s'enfrontarà al guanyador del Taylor Fritz-Roberto Bautista de dimarts

Martínez Portero eliminat a l'ATP 1000 de Mònaco en haver de retirar-se del partit davant Tommy Paul
Martínez Portero eliminat a l'ATP 1000 de Mònaco després de lesionar-se en el partit contra Tommy Paul
12 d'abril 2021 - 20:37

Molt mala sort per a Pedro Martínez Portero, número 100 de l'ATP i que havia accedit al torneig des de la ronda prèvia. El tenista d'Alzira ha hagut d'abandonar per lesió l'ATP 1000 de Mònaco quan disputava el primer set del partit de trenta-dosens de final del torneig del Principat davant Tommy Paul, en una primera mànega ja dominada pel nord-americà, que havia trencat per dues vegades el servei del valencià, i dominava el marcador amb un clar 4-1.

Ara, Tommy Paul s'enfrontarà al guanyador del partit que jugaran dimecres, el també nord-americà Taylor Friz i Roberto Bautista, en el debut del tenista castellonenc en el torneig.

D'altra banda, Pablo Andújar, tenista castellanomanxec però establert a València des de menut, disputarà també dimecres el partit contra l'australià Alexei Popiryn, nou rival després de la lesió del francés Gaël Mofils (número 13 del món), que no ha pogut participar a causa d'una lesió.

També et pot interessar

stats