Pedro Martínez Portero, eliminat de l'Open d'Austràlia

L'alzireny ha caigut en tercera ronda contra el serbi Lajovic.

El tenista Pedro Martínez Portero durant un partit de l'Open d'Austràlia
El tenista Pedro Martínez Portero durant un partit de l'Open d'Austràlia / Twitter: @AustralianOpen

L'alzireny Pedro Martínez Portero ha caigut eliminat en tercera ronda de l'Open d'Austràlia contra el serbi i vint-i-tresé

cap de sèrie del torneig, Dusan Lajovic, per 6-7, 7-5, 6-1 i 6-4.

El tenista de la Ribera Alta havia accedit a aquesta ronda després de derrotar en primera ronda el japonés Nishioka en quatre sets i en segona rondaeal finlandés Ruusuvuori també en quatre sets.

Aquesta nit també s'ha despedit de la competició l'asturià Pablo Carreño, que s'ha hagut de retirar del seu partit contra el bulgar Dimitrov per unes molèsties abdominals.

De tota l’“Armada” espanyola que va començar la competició només queden sis representants. En el masculí individual es mantenen Rafa Nadal, que jugarà partit de tercera ronda aquest dissabte contra el britànic Norrie; i el toledà Feliciano López que s'enfrontarà al rus Rublev també en tercera ronda. En el femení individual també es manté Garbiñe Muguruza, que ha guanyat el seu partit contra Diyas i jugarà en setzens contra la tercera cap de sèrie, la japonesa Osaka.

Finalment, l'última de les representants espanyoles a l'Open d'Australia és Aliona Bolsova, que jugarà els setzens del dobles femení amb la italiana Jasmine Paolini contra la parella formada per la belga Klipkens i l'eslovena Klepac.

També et pot interessar

stats