Pedro Martínez cau en la primera ronda de Roland Garros

El tenista valencià ha caigut en cinc sets contra el neerlandés Tallon Griekspoor

Martínez Portero, en un punt del partit
Martínez Portero, en un punt del partit / Caroline Blumberg (Efe)

Pedro Martínez Portero s'ha acomiadat de Roland Garros a la primera. El tenista valencià ha perdut en cinc sets contra el neerlandés Tallon Griekspoor (4-6, 6-2, 6-0, 5-7 i 3-6) en la primera eliminatòria del segon Grand Slam de l'any.

Griekspoor s'ha endut el primer set, però Pedro Martínez s'ha refet i ha guanyat els dos següents parcials per a situar-se per davant. En el quart, el neerlandés ha empatat el partit amb un break en l'onzé joc. I el número 39 del món s'ha endut el triomf en el cinqué, després de trencar-li el servei al valencià en el huité joc.

Els altres tres tenistes valencians presents a París –Roberto Bautista, Bernabé Zapata i Sara Sorribes– debuten aquest dilluns. El número 1 del món, el murcià Carlos Alcaraz, també s'estrena dilluns.