Pedro Martínez i Carlos Alcaraz diuen adeu a Indian Wells

L'alzirenc ha perdut en dos sets contra Stefanos Tsitsipas, i Andy Murray ha vençut el deixeble de Juan Carlos Ferrero en tres sets

Carlos Alcaraz i Pedro Martínez Portero, durants els seus respectius partits
Carlos Alcaraz i Pedro Martínez Portero, durant els respectius partits / Efe

Roberto Bautista es queda sol a Indian Wells. El tenista de Benlloc és ja l'únic representant valencià en el torneig després de les derrotes de Pedro Martínez Portero i Carlos Alcaraz en la segona ronda.

L'alzirenc Pedro Martínez Portero ha perdut contra el segon cap de sèrie del torneig, el grec Stefanos Tsitsipas, en dos sets (6-2 i 6-4) en una hora i 34 minuts de joc.

Carlos Alcaraz, cap de sèrie número 30, no ha pogut superar el britànic Andy Murray, guanyador de tres Gran Slam, en l'estrena en el torneig. El deixeble de Juan Carlos Ferrero ha guanyat el primer set, però ha acabat cedint en un partit molt dur que s'ha allargat més de tres hores (5-7, 6-3 i 6-2).

Roberto Bautista jugarà en tercera ronda contra el britànic Cameron Norrie. A banda d'ell, dos tenistes espanyols més continuen vius en el quadre: Albert Ramos i Pablo Carreño.

En el quadre femení tampoc queden ja tenistes valencianes després de la derrota en segona ronda de Sara Sorribes. La catalana Paula Badosa és l'única espanyola en tercera ronda.

També et pot interessar

stats