Pedro Martínez i Bernabé Zapata diuen adeu a Miami

Roberto Bautista debutarà en segona ronda contra el finlandés Ruusuvuori

Bernabé Zapata, durant el partit contra Carballés Baena
Bernabé Zapata, durant el partit contra Carballés Baena / Miami Open

Pedro Martínez Portero i Bernabé Zapata Miralles, els dos valencians que han començat hui l'aventura en l'Obert de Miami, diuen adeu en primera ronda. En segona, per millor rànquing, entrarà Roberto Bautista Agut, que s'enfrontarà al finlandés Emil Ruusuvuori.

El tenista d'Alzira s'ha vist superat en dos sets (2-6 i 6-7) pel francés Halys i ha sumat només una victòria en individual en els últims cinc tornejos. Pedro Martínez, que va arribar a ser el número 40 del món, està actualment en el 121 del rànquing.

Tendència contrària la que està vivint el també valencià Bernabé Zapata, número 41 de l'ATP, tot i que hui no ha pogut superar un altre espanyol, el canari Roberto Carballés Baena. El valencià s'ha retirat quan perdia 6-0 i 3-0.

Com Carballés, Paula Badosa també ha debutat amb victòria en el torneig estatunidenc mentre que Jaume Munar s'acomiada també en primera ronda, com ho va ver ahir Albert Ramos. En segona ronda, a més de Bautista, debutaran els també espanyols Carlos Alcaraz i Alejandro Davidovich.

Rafa Nadal anuncia la tornada a les pistes

Serà al Masters 1.000 de Montecarlo que comença el 8 d'abril, tres mesos després de la lesió a la cama esquerra que va patir a l'Obert d'Austràlia. En les xarxes socials del torneig de terra batuda s'ha anunciat oficialment la participació del manacorí, que ha aconseguit el títol onze vegades.

També et pot interessar

stats